Prințul Harry, mesaj DUR, OMAGIU pentru Prințesa Diana. "Nu au făcut suficient pentru a ȘTERGE greșelile"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Prințul Harry i-a adus un omagiu mamei sale, Prințesa Diana, în ziua în care aceasta ar fi împlinit 59 de ani. 

Pe 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit 59 de ani, iar Prințul Harry, cel care a avut cea mai specială relație cu mama sa, nu a putut lăsa momentul să treacă așa ușor, motiv pentru care, i-a adus acesteia un omagiu. 

Astfel, Harry a vorbit despre mama sa în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor care poartă numele Prințesei Diana, eveniment ce s-a ținut anul acesta în mediul online, din cauza pandemiei de COVID-19. Acesta a subliniat faptul că mama sa ar fi luptat împotriva rasismului și a nedreptății dacă ar fi fost în viață, după ce întreaga lume se confruntă acum cu scandaluri, odată cu moartea lui George Floyd și că ar fi fost mândră de toți tinerii care întreprind acțiuni pentru a face din această lumea mai bună.

Citește și: Diana, povestea ASCUNSĂ a "Prințesei Inimilor". ZECE lucruri pe care NU le ȘTIAI despre ea

Iată mesajul Prințului Harry

„Soția mea, Meghan Markle, a spus recent că generația noastră și cei de dinaintea noastră nu au făcut suficient pentru a șterge greșelile din trecut. Îmi pare rău că nu am dus lumea în locul în care merită să fie. Rasismul instituțional nu are loc în societățile noastre, dar este încă endemic.

Faceți cu toții o muncă atât de incredibilă și, într-un moment de mare incertitudine, ați găsit puterea și inspirația din interiorul dvs. pentru a face un semn pozitiv asupra lumii și îmi place că premiul Prințesa Diana este capabil să vă ajute să o faceți. Ca mulți dintre voi, ea nu a luat niciodată traseul ușor, nici traseul popular, nici cel confortabil, dar a stat pentru ceva și s-a ridicat pentru cei care au nevoie de ea”, a declarat Prințul Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel