Omletă de 35 lei pe litoral. Motiv HALUCINANT: Un preţ sub care nu se poate funcţiona
Autor: Florin Răvdan pe 12 iul, 08:40 | Economie

Un proprietar de restaurant de pe litoralul românesc a oferit un răspuns halucinant la întrebarea "de ce o omletă costă 35 de lei?". 

"Pentru că suntem la kilometrul zero al acestei staţiuni (n.r. Mamaia) şi pentru că locaţia este cu un standard ridicat de lux, încercăm să menţinem acest standard. Am fost nevoiţi cumva să menţinem acest standard şi să facem o investiţie semnificativă, pornind de la mobilier, ingrediente folosite, produsele să fie de calitate. Atunci când faci un calcul, stabileşti un preţ pentru cât ar trebui să coste produsul, astfel încât să acoperi în primul rând cheltuielile. Atât am considerat că este valoarea acestui produs şi asta am făcut într-un mod corect pentru toţi clienţii noştri. 

Le transmit clienţilor că nimeni  nu are interesul să vină pe a trage tunuri şi pe a jecmăni. Dimpotrivă, încercăm pe condiţiile acestea să oferim servicii şi produse de calitate. De aceea, suntem obligaţi să stabilim un preţ minim sub care nu se poate funcţiona", a declarat un proprietar de restaurant din Mamaia pentru România TV. 

Te-ar putea interesa și ....
Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri