Omor Onești. Tribunalul Bacău, precizări în cadrul anchetei
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a făcut publice primele date din ancheta asasinării a doi bărbați într-un apartament din Onești. 

”Având în vedere evenimentul ce a avut loc în data de 01.03.2021 într-un imobil de pe raza Mun. Oneşti, Jud. Bacău, ce a condus la uciderea a două persoane de sex masculin prin folosirea unui obiect tăietor/înţepător, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău s-au sesizat din oficiu sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat.

În aceste împrejurări, o echipă formată din doi procurori din cadrul unităţii judeţene şi lucrători din cadrul I.P.J. Bacău - Serviciul de Investigaţii Criminale precum şi Serviciul Criminalistic s-a deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor de cercetare penală în vederea aflării adevărului şi lămuririi cauzei sub toate aspectele ce ţin de împrejurările în care a fost săvârşită fapta. 

Urmărire penală in rem

În acest sens, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la fapta comisă şi au fost luate măsurile urgente pentru administrarea probelor privind activitatea infracţională constatată, respectiv a fost efectuată cercetarea la faţa locului, au fost identificaţi şi audiaţi martorii ce au asistat la desfăşurarea evenimentelor, au fost fixate şi ridicate mijloacele materiale de probă de la locul faptei,  în acest moment ancheta fiind în desfăşurare. 

Menţionăm că audierea persoanei cercetate de comiterea faptei va fi realizată de îndată ce starea de sănătate a acesteia va permite”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel