"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. Mike Godoroja: M-am ridicat în picioare!
Autor: Ema Apostu pe 23 aug 2019 / 09:30 | Film

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. Muzicianul Mike Godoroja a fost impresionat de cel de-al nouălea film al lui Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood). Ce spune despre ecranizare.

"Cu o coloană sonoră impecabilă (la Hush m-am ridicat în picioare!...) şi un discurs cinematografic proaspăt şi clasic Tarantino, în acelaşi timp, filmul m-a captivat de la prima fotogramă", a scris muzicianul Mike Godoroja pe Instagram.

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood)

 

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. Filmul are o distribuție impresionantă: Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în rolurile principale, secondați de Margot Robbie, Al Pacino, Bruce Dern, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Kurt Russell, Michael Madsen, Emile Hirsch și Luke Perry.

"Once Upon a Time in Hollywood" (A fost odată la Hollywood), film. "Once Upon A Time In Hollywood" a fost nominalizat la premiul Palme d'Or la ediția din 2019 a Festivalului de la Cannes.

Te-ar putea interesa și ....
Film Vezi toate articolele
Crossuri parteneri