Opera Comică pentru Copii, aplicație pentru micuții cadrelor medicale
Autor: Scutaru Cristina pe 21 apr, 15:39 | Teatru - Dans

Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii (OCC), oferă copiilor cadrelor medicale și personalului auxiliar din spitalele bucureștene acces gratuit la aplicația Opera Copiilor (www.operacomica.ro).

Pe tot parcursul acestei perioade, OCC își dorește să ajungă și în casele acestor copii, care simt absența părinților. Copiii eroilor au nevoie de noi, trebuie să le fim aproape, să le oferim aprecierea noastră și produse culturale de calitate.

Din respect și devotament, căci doar datorită lor vom putea reveni în sălile de spectacole, Opera Comică pentru Copii oferă în această perioadă acces gratuit la spectacolele de operă, operetă, balet, musical și teatru pentru copii, dar și la emisiunile educative produse în exclusivitate pentru aplicația Opera Copiilor.

"Trecem printr-o perioadă dificilă, dar nu înseamnă că nu putem rămâne împreună, mai ales alături de cei mici, căci pentru ei, Opera Comică pentru Copii se reinventează!", a declarat Felicia Filip, managerul instituției.

Pentru a obține acces gratuit în aplicația Opera Copiilor se completează un formular. După trimiterea acestuia, cadrele medicale vor primi pe adresa de e-mail datele necesare pentru intrarea în cont: bit.ly/ÎnscriereCadreMedicale.

În luna mai Opera Copiilor continuă să ofere un program variat de spectacole

 

Chiar dacă sala de spectacol s-a mutat la tine acasă, Opera Comică pentru Copii își continuă programul normal, cu două spectacole pe săptămână, difuzate în aplicația www.operacomica.ro, astfel:

02 Mai 2020 - opera Răpirea din Serai, regia: Cristian Mihăilescu03 Mai 2020 - musicalul Punguța cu doi bani, regia: Gabriela Dumitru09 Mai 2020 - baletul Prinț și Cerșetor, regia şi coregrafia: Cătălin Caracaş10 Mai 2020 - concertul-lecție România Muzicală, regia: Irina Furdui16 Mai 2020 - opereta Noapte la Veneția, regia: Cristian Mihăilescu17 Mai 2020 - baletul Poveste Vieneză, regia şi coregrafia: Cătălin Caracaş23 Mai 2020 - opereta Joc și Rock, regia: Cristian Mihăilescu24 Mai 2020 - opera Directorul de Teatru, regia: Cristian Mihăilescu30 Mai 2020 - musicalul Carnavalul Animalelor, regia: Elena Morar31 Mai 2020 - concertul - lecție Petrică și Lupul

 

Părinții ar trebui să aibă acces legal la conturile de pe platformele sociale ale copiilor?

 

Începând cu 15 aprilie, Opera Comică pentru Copii a lansat pe pagina de Facebook o nouă emisiune: dezbaterea LIVE „Mădălin vs. Emil", care se desfășoară în fiecare miercuri, de la ora 20:20. Dacă săptămâna trecută subiectul s-a dezbătut în jurul întrebării „Școala online - utilitate sau moft?", miercurea aceasta Mădălin și Emil vor avea o altă dezbatere interesantă - „Părinții ar trebui să aibă acces legal la conturile de pe platformele sociale ale copiilor?" Tu ce părere ai? Intră pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii și spune-ți opinia!

Te-ar putea interesa și ....
Teatru - Dans Vezi toate articolele
Crossuri parteneri