Opera din Viena va transmite în streaming Opera 'Macbeth', cu Placido Domingo în rolul principal
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Opera de stat din Viena va transmite în direct, la 1 noiembrie în streaming pe site-ul său, opera 'Macbeth', de GiuseppeVerdi, cu tenorul spaniol Placido Domingo ca protagonist, au confirmat surse ale teatrului vienez citate luni de EFE, citează Agerpres.

Accesul la acest eveniment digital costă 14 euro (15,5 dolari) iar biletele pot fi cumpărate pe site-ul 'Wiener Staatsoper'.

Spectatorii vor avea şi opţiunea de a plăti 16,90 euro (18,7 dolari) pentru un abonament lunar care le va permite accesul la maximum 45 de transmisii în streaming.

Opera, care va începe la 19:00 ora locală (18:00 GMT) vinerea aceasta îl va avea pe Placido Domingo ca interpret al lui Macbeth, un rol pe care l-a mai jucat vinerea trecută pe scena operei vieneze unde a fost primit cu aplauze şi ovaţii şi pe care îl va reinterpreta şi luni în seara aceasta.

Mass-media austriece sunt de părere că primirea călduroasă din partea publicului la Opera din Viena, alături de reacţii similare la spectacolele din Salzburg, Zurich şi Moscova, presupune un puternic sprijin acordat tenorului în vârstă de 78 de ani, în faţa acuzaţiilor de hărţuire sexuală lansate împotriva lui şi publicate de presa din SUA.

Astfel, ziarul Standard a reamintit că în faţa numeroaselor spectacole ale sale anulate în SUA, Placido Domingo "are practic asigurată pensionarea" în Austria, o ţară care îi acordă "prezumţia de nevinovăţie".

După recitalul său de săptămâna trecută, Domingo şi-a arătat obişnuitul său respect faţă de public în general.

"Publicul este extraordinar în toate părţile şi ar fi peste tot la fel, dacă ar exista reprezentaţii de acest nivel", a declarat FFE Placido Domingo, după spectacolul 'Macbeht' de vinerea trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel