Urmează probleme în relațiile amoroase. Astrologul DC News AVERTIZEAZĂ zodiile: Vă atrag atenția
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Mercur, Venus, Saturn și Neptun vor crea adevărate intrigi în relațiile amoroase.

Între retrogradarea lui Venus (13 mai-25 iunie) și cea a lui Marte (10 septembrie-14 noiembrie), mai sunt câteva momente care pot declanșa neînțelegeri serioase și confuzie în relații: opoziția Mercur-Neptun de pe 30 august si opoziția Venus-Saturn de pe 2 septembrie. Cât timp a fost Venus retrogradă, am avut de-a face cu reveniri ale foștilor parteneri, iar cu Marte retrograd vom fi foarte foarte impulsivi în relații.

În cazul opoziției Mercur-Neptun de pe 30 august, vă atrag atenția că puteți fi foarte ușor mințiti de partener sau de persoanele pe care vreți să le cuceriți. Si vă mai spun ceva, nu va fi vina lor, ci a voastră. Aveți multe nesiguranțe și preferați să fiți mințiți.

Când vorbim de opoziția Venus-Saturn de pe 2 septembrie, nu am cum să nu trag un semnal de alarmă în ceea ce privește autenticitatea relației în care vă aflați. Venus se va afla în Rac și va dori căldură, afecțiune și romantism. Dar Saturn vrea maturizare. Și dacă nu v-ați negociat granițele cu partenerul, veți trage repede concluzia că nu sunteți iubiți suficient. Cu alte cuvinte, vă veți victimiza sperând că așa îi veți atrage atenția. Ori iubirea nu presupune doar veselie și clipe romantice.

În ambele date, Marte este staționar în Berbec și va crea și mai multe frustrări pentru că lucrurile nu se vor petrece așa repede precum v-ați dori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel