Oprişan îi face plângere penală unui senator. Secretul medical, încălcat. ”Nu vă fie frică, liberalii pică!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Marian Oprișan, președintele PSD Vrancea, a tarnsmis un comunicat de presă prin care anunță că îi va face plângere penală senatorului Cătălun Toma pentru încălcarea secretului medical. 

Acesta ar fi făcut public faptul că managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani, Constantin Mândrilă, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

”"Bărbații" politici din PNL Vrancea se ascund în spatele Biroului de Presă și din această postură au săvârșit astăzi mai multe infracțiuni și ticăloșenii.

Călcând în picioare legislația privind secretul medical, un senator PNL a comis o infracțiune când a dat publicității faptul că directorul Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Pantelimon" din Focșani a fost diagnosticat pozitiv COVID-19. O infracțiune pentru care sper că va răspunde penal, așa cum ar fi normal într-un stat de drept.

”Au continuat cu ticăloșenia”

Dar, pentru că nu era suficientă o infracțiune au continuat cu ticăloșenia, cerându-i demisia celui care s-a infestat mergând la muncă pentru a lupta cu epidemia de coronavirus. Când senatorul și acolitul său Grindă stăteau în casă și cereau din spatele ecranelor de laptop fel de fel de măsuri elucubrante, directorul spitalului căuta bani și soluții pentru a asigura stocurile de echipamente de protecție necesare cadrelor medicale și cât mai multe ventilatoare pentru Secția ATI.

Dar, ticăloși din fire, și destul de limitați, liberalii au o singură placă! Demisa lui Costel Mândrilă. Au cerut demisia acestui om înainte de izbucnirea epidemiei, i-au cerut demisia în plină epidemie și îi cer demisia și acum, când omul s-a infectat muncind pentru binele comunității. O astfel de atitudine ține mai degrabă fie de un teritoriu de prin Absurdistan fie de o boală patologică de care liberalii suferă în grup.

”Aspecte uitate” 

Pentru că vreau ca opinia publică să fie informată corect, țin să readuc în memoria celor care poate au uitat următoarele aspecte:

- Spitalul Județean "Sfântul Pantelimon" Focșani este în subordinea Ministerului Sănătății, minister condus de PNL;

- În noiembrie 2019, Guvernul PNL "a uitat" să dea 5 milioane lei către Spitalului Județean Focșani, așa cum era prognozat. Cu acești bani spitalul urma să cumpere echipamente pentru mai multe secții, dar liberalilor nu le-a păsat;

- Deși nu este în subordinea sa, Consiliul Județean Vrancea a alocat cei 5 milioane lei "uitați" de Guvernul PNL, pentru că a înțeles care sunt nevoile spitalului;

- Nici în 2020, când România se confruntă cu epidemia de coronavirus, Guvernul PNL nu a alocat bani spitalului. Tot Consiliul Județean Vrancea a fost cel care a alocat spitalului suma de 11 milioane lei pentru stoparea epidemiei de coronavirus, bani care au folosit la achiziționarea de echipamente de protecție și aparatură necesară;

- Directorul spitalului s-a infectat ca urmare a faptului că a fost la muncă;

- Faptul că senatorul PNL a dezvăluit identitatea directorului spitalului reprezintă o infracțiune și cer Parchetului Județean Vrancea să se autosesizeze în acest caz;

- Consiliul Județean Vrancea a cerut preluarea Spitalului de Urgență "Sfântul Pantelimon" Focșani de la Ministerul Sănătății încă din luna noiembrie 2019, dar liberalii se opun acestui transfer fiindcă doresc să pună în funcția de director o domnișoară blondă care nu are nici o zi de experiență pe cartea de muncă;

Rudele, numite în funcții 

În timp ce în Focșani numărul de persoane diagnosticate COVID-19 crește, liberalii din Vrancea își numesc rudele și locțiitorii directori în funcțiile de conducere de la Direcția Silvică și ANAF Galați;

În timpul Guvernului Boc, când actualul prefect era comisar-șef al Gărzii de Mediu Vrancea, în România au fost închise zeci de spitale!

Mai nou, am văzut că liberalii se declară un fel de fecioare neprihănite, ofensate că îi fac ticăloși. Domnișoarelor de pension, nu uitați că dumneavoastră ați lansat sloganul "Muie PSD", slogan rostit public, cu toată gura, de liderul dvs, Ludovic Orban la un miting electoral.

”Eu nu umblu cu golănisme”

Eu nu umblu cu golănisme de genul acesta pentru că nu mă asociez cu toți interlopii, așa cum o faceți voi, dar nu ezit să vă spun că sunteți niște ticăloși, niște oameni fără suflet și fără minte, ghidați doar de interese meschine! Pentru toate aceste lucruri, eu nu vă judec! O vor face cetățenii atunci când vor avea ocazia.

Eu vă voi face plângeri penale. Voi face o plângere penală la Parchetul Județean Vrancea împotriva celor care au întocmit comunicatul de presă al PNL Vrancea și o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva senatorului care astăzi a lansat numai acuzații false împotriva mea. Liberalii vor da socoteală pentru toate acuzațiile nefondate, nu am nici un dubiu! În final le transmit cetățenilor următorul mesaj: "Nu vă fie frică, liberalii pică!"”, a precizat Marian, președintele PSD Vrancea, într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel