Opticris rămâne deschis. Care sunt regulile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În baza Ordonanței Militare numărul 3 prin care magazinele de optică medicală pot rămâne deschise atât în mall-uri cât și în zonele pietonale, Opticris își asumă responsabilitatea de a redeschide o parte din magazinele sale, din marile orașe, inclusiv Capitala.

Astfel, vor fi redeschise magazinele Opticris din mall Vitan, Plaza Romania, City Park Constanța, Iulius Mall Cluj, Polus Cluj, Platina Cluj, Iulius Iași, Timișoara Shopping City și Lotus Oradea.

Magazinele din zonele pietonale vor rămâne în continuare deschise, așa cum au fost și până acum.

Centrele pentru copii din București (Bulevardul Unirii), Cluj (Bulevarul Eroilor) și Târgul Mureș (Bulevardul Trandafirilor) rămân în continuare deschise.

Securitatea clienților și pacienților rămâne preocuparea noastră principală. Astfel, în magazine va fi acceptată câte o singură persoană, pe baza programărilor telefonice sau prin email. Nu va exista contact fizic între optometrist sau consultant tehnic vânzare și pacient. După fiecare vizită, cabinetul și magazinul va fi dezinfectat.

Produsele comandate vor fi livrate la domiciliu în așa fel încât pacientul nu trebuie să revină pentru a doua oară la magazin. Tot personalul Opticris va fi dotat în permanență cu măști și mânuși.

Calitatea produselor Opticris lentile și rame este bine cunoscută și recunoscută așa încât în aceste condiții extreme rămânem alături de pacienții noștrii fideli.

De asemenea, rămânem la dispoziția dumneavoastră și prin call center la numărul 0744.660.503 de luni până vineri între orele 10-18.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel