Orban: Doar 648 de angajaţi cu contracte de muncă în minus, faţă de anul trecut
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică seara, că, potrivit datelor din REVISAL, la data de 20 iulie, raportat la 1 ianuarie 2020, numărul de angajaţi cu contracte de muncă a fost mai mic cu doar 648.

"Eu vă dau date luate din REVISAL. La data de 20 iulie, raportat la 1 ianuarie 2020, numărul de angajaţi cu contracte de muncă a fost mai mic doar cu 648. Date oficiale din REVISAL", a spus Orban, la B1 TV. Întrebat de ce o anumită parte a presei a relatat că, în ultimele luni, 850.000 de oameni au rămas fără loc de muncă, premierul a spus: "Eu cred că trebuie fundamentate mai bine ştirile".

"Sigur că dacă urmăreşti în REVISAL au existat mai multe categorii, suspendări, încetări de contracte, dar foarte mulţi din cei cărora le-au încetat contractele de muncă s-au reangajat. Eu vă vorbesc de angajaţi cu contracte de muncă. Este adevărat că a scăzut un pic mai mult numărul de contracte de muncă, dar numărul de contracte de muncă nu se referă la numărul de angajaţi, pentru că un angajat poate să aibă mai multe contracte de muncă", a menţionat premierul citat de Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel