Orban, despre candidatul PNL la Consiliul General al Capitalei: Există două variante
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
PNL ar putea avea aceeaşi listă de candidaţi cu USR-PLUS pentru Consiliul General al Capitalei, dacă se va ajunge la o înţelegere în acest sens între cele trei formaţiuni politice, a declarat, luni, Ludovic Orban.

'Există două variante. Să fie doar susţinerea pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi PNL şi USR-PLUS să aibă liste proprii la Consiliul General. Se poate ajunge şi la o listă comună dacă se va ajunge la o astfel de înţelegere. Într-un fel, din declaraţiile celor de la USR-PLUS am înţeles că este o preferinţă pentru varianta candidaturilor separate. Indiferent care va fi formula, ideea de bază va fi susţinerea totală a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei', a precizat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Candidați unici


Orban a mai spus, în acelaşi context, că din punctul de vedere al PNL, şi la primăriile unor sectoare ar putea fi desemnaţi candidaţi unici, susţinuţi de PNL şi USR-PLUS, însă nu a dorit să dezvolte subiectul. Totodată, preşedintele PNL a adăugat că alături de Nicuşor Dan şi celelalte formaţiuni politice care susţin candidatura acestuia la Primăria Bucureştiului, va fi realizat un program de guvernare al Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel