Protest anti-restricții. Orban A EXPLODAT. ACUZĂ un "BOMBARDAMENT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a reacționat în urma imaginilor de la protestul din Piața Victoriei, împotriva restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19. 

"Din păcate ne confruntăm cu o campanie foarte ciudată. Există un adevărat bombardament de informații false. Negaționiștii, cei care neagă existența virusului, ăștia care sunt promotorii teoriei conspirației. O mulțime de lansatoare de astfel de mesaje, pur și simplu transmit foarte intens și foarte bine gândit acest set de mesaje care instigă să nu respecte niște reguli", a declarat Ludovic Orban, în direct la B1 TV.

"Credeți că s-a născut din senin?"

Întrebat cine sunt lansatoarele, premierul a spus că: "Există multe tipuri de lansatoare. Credeți că mitingul din Piața Victoriei s-a născut din senin? A fost pregătit, sunt niște pagini, site-uri care s-au făcut. S-a făcut mobilizare. Eu sincer nici nu înțeleg de ce au protestat. Că nu vor să poarte mască? Masca este principala armă împotriva virusului. Că nu sunt de acord cu legea?

Eu nu am pretenția că acest proiect al Guvernului este perfect, dar este indispensabil. Să negi existența virusului, să bagatelizezi acest pericol... inclusiv ce se întâmplă la noi a arătat foarte clar că acest virus este periculos. Sigur că la marea majoritate nu dă simptome grave. Trebuie să se îmbolnăvească cineva din familie ca un om să înțeleagă pericolul? Sau – Doamne, ferește! – să moară cineva din familie ca să se trezească oamenii și să înțeleagă acest pericol? Pericolul există și e un pericol mare, care pândește pe oricine nu respectă regulile", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel