Orban a racolat parlamentari ALDE. Tăriceanu: Și-a bătut joc de noi!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ludovic Orban a încălcat acordul PNL - ALDE. Călin Popescu Tăriceanu e revoltat pe premierul interimar. 

Călin Popescu Tăriceanu a venit în platoul Digi24 cu un document, cu acordul cu PNL, pentru susținerea Guvernului Orban în Parlament: ”La punctul 12, spune așa: Acord PNL - ALDE pentru interzicerea migrației parlamentarilor, aleșilor locali și a membrilor de la un partid la altul. Este exact ceea ce a încălcat dl Orban! Acesta este acordul, punctul 12, semnăturile noastre. Dl Orban, prin desconsiderarea acestui angajament, a racolat niște parlamentari. Pe românește: și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul. Nu se bucură de pic de încredere în fața noastră și a altora”. 

Liderul ALDE a afirmat că e sensibil la această hemoragie din Parlament și a subliniat că e o practică care nu e dezirabilă sau onorabilă. 

”Ludovic Orban și-a bătut joc de noi, în primul rând cu adoptarea OUG prin care elimina partidele mici de la posibilitatea de a avea reprezentanți în secțiile de votare, dar și cu celelalte prevederi ale OUG cu care nu suntem de acord pe fond” a mai spus liderul ALDE, care e decis să nu-i mai acorde votul lui Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel