Orban acuză USR de blat cu PSD la votul pentru Florin Iordache
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele PNL, Ludovic Orban, acuză USR că a făcut blat cu PSD la votul pentru președintele Consiliului Legislativ, unde fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, a obținut cel mai mare număr de voturi.  

„PNL a avut candidat pe domnul Zegrean și toate voturile pe care le-a obținut sunt voturile Partidului Național Liberal”, a spus, miercuri, Ludovic Orban.

Acesta a fost întrebat ce replică le dă celor din USR care acuză PNL de complot, Orban spunând că voturile lui Zegrean sunt voturile date de parlamentarii PNL, în schimb la votul pentru vicepreședinte se vede clar cine și cui a dat voturile, acuzând USR de blat cu PSD.

„După cum arată rezultatele, nu există altă posibilitate. Dacă ne uităm la voturile lui Iordache și la voturile candidatul USR la vicepreședintele Consiliului Legislativ, asta e concluzia care se poate trage (că e blat la USR – n.r.). (...). Noi am avut candidat, am avut un candidat serios, un candidat care a condus Curtea Constituțională, un candidat care are cariera profesională și expertiza necesară ca să îl recomande pentru ocuparea unei funcții atât de importante cum este funcția de președinte al Consiliului Legislativ. Din păcate, singurii parlamentarii care au votat cu domnul Zegrean au fost parlamentarii PNL. Cum au votat ceilalți se poate vedea pe voturi”, a răspuns președintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel