Orban atacă la CCR votul pentru dublarea alocațiilor: Toată lumea va suferi!
Autor: Ema Apostu pe 11 aug, 21:50 | Economie

FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a anunțat că va ataca la CCR votul pentru dublarea alocațiilor.

”Vom recurge la toate armele constituționale și legale pe care le avem la dispoziție pentru a salva România de dezastrul pe care îl pune la cale PSD. A genera cheltuieli, așa cum se întâmplă de 4 luni în Parlamentul dominat de PSD, noi și noi cheltuieli, fără niciun fel de resursă financiară. Nu face altceva decât să facă un imens rău României”, a declarat Ludovic Orban.

”Nicio țară din Europa nu a avut capacitatea de a crește pensii, a crește salarii și a crește alocații. Suntem singura țară care crește alocații și pensii, dar nu putem să o facem iresponsabil astfel încât să ajungem în 2021 sau în 2022 să nu avem de unde să plătim aceste pensii și salarii”, a mai spus Orban.

”Toată lumea va suferi"

”Toată lumea va suferi dacă se insistă în această aberație populistă, să se mărească pensii, salarii, ajutoare și toate celelalte cheltuieli fără existența unor resurse financiare reale. Este o chestiune de bun simț, de responsabilitate. Fac un apel la fiecare român să înțeleagă că este o minciună gogonată povestea că poți să crești cheltuieli dacă nu există venituri. Și așa România a fost afectată, ca toate celelalte țări europene. Celelalte țări europene își drămuiesc cheltuielile publice și alocă bani în investiții, în companii, pentru a salva locurile de muncă ale oamenilor, exact ceea ce am făcut și noi. Nu mai avem resurse să suportăm noi și noi creșteri de cheltuieli pentru că riscăm să ajungem în punctul în care toată lumea va avea de suferit din cauza acestui populism deșănțat al PSD", a mai susținut Ludovic Orban.

Te-ar putea interesa și ....
Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri