Orban: BPN a validat candidații PNL - USR PLUS la primăriile de sector
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
Conducerea PNL a validat sâmbătă înțelegerea unei colaborări cu USR PLUS, fiind validați atât candidații PNL cât și candidații USR PLUS la primăriile de sector din București.

Președintele PNL Ludovic Orban anunță că s-a decis și susținerea pentru Primăria Capitalei a candidatului independent Nicușor Dan.

”E foarte important că cele mai importante formațiuni de dreapta și-au dat mâna după negocieri destul de lungi și destul de complicate, Obiectivul nostru este de a elibera Bucureștiul de sub dominația PSD care a adus în București incompetență, haos adminsitrativ, tergiversarea rezolvării problemelor cu care se confruntă Bucureștiul, corupție, birocrație și o calitate execrabilă a serviciilor publice”, a spus Orban.

Acesta s-a declarat convins că PNL împreună cu USRPLUS vor câștiga alegerile locale din Capitală. BPN al PNL a validat, de asemenea, toți candidații partidului pentru funcțiile de președinți de consilii județene și de primari de municipii reședință de județ, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel