Orban, către un ministru: Suntem BLOCAȚI!
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 01 iul, 11:49 | Guvern

Premierul României, Ludovic Orban, a ținut o ședință de guvern, la Palatul Victoria, înainte de anunțarea planului de relansare economică, pe 1 iulie.

„Având în vedere faptul că suntem în stare de alertă, lucru pe care nu-l puteam anticipa la anterioara solicitare de a introduce pe ordinea de zi o modificare la Hotărârea de Guvern privind organizarea și funcționarea Ministerului Muncii sub aspectul prelungirii mandatelor unor atașați de muncă din ambasadele noastre, am nevoie ca acești oameni să fie în continuare la serviciu și să asigure asistența necesară a ambasadorilor”, a solicitat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Răspunsul lui Orban

 

„Doamna ministru, noi suntem blocați în orice fel de concurs pentru ocuparea de funcții publice, indiferent că-s de execuție sau de conducere. Din cauza aceasta, trebuie să luăm măsuri pentru a asigura continuitatea în anumite activități”, a explicat Orban.

„Așa este, ei trebuie să fie acolo pentru a ajuta în toate problemele care vizează comunitățile noastre de români, de la contracte de muncă până la pensii, sunt foarte multe lucruri de rezolvat. Vă solicit să fiți de acord să introducem acest proiect de HG”, a continuat ministrul Alexandru, după care a primit acceptul din partea premierului.

Te-ar putea interesa și ....
Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri