Orban condamnă PSD și PRO România: Au instigat cetăţenii la nerespectarea regulilor
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a declarat astăzi la Zalău că liderii PSD şi Pro România au instigat cetăţenii la nerespectarea regulilor.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalău, că îi condamnă în mod public pe liderii politici ai opoziţiei, în special cei ai PSD şi Pro România, care "au instigat permanent" românii la nerespectarea regulilor impuse în perioada pandemiei, scrie Agerpres. 

"Condamn public încă o dată atitudinea iresponsabilă a liderilor politici în special din zona opoziţiei PSD - Pro România care au instigat permanent cetăţenii al nerespectarea regulilor care au bagatelizat pericolul generat de această epidemie şi de acest virus, care au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autorităţile de pârghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei. În ceea ce ne priveşte pe noi, ne facem datoria în continuare, toate autorităţile statului vor fi mobilizate pentru a păzi viaţa şi sănătatea cetăţenilor români şi pentru a reduce riscul de răspândire a epidemiei", a declarat Orban.

Prevederile Legii 55, în vigoare

Potrivit acestuia, prevederile Legii 55 sunt în vigoare şi după decizia Curţii Constituţionale, astfel că pot fi luate măsurile instituite prin hotărâri de guvern şi decizii ale prim-ministrului, inclusiv pentru carantina şi izolarea la domiciliu.

Premierul Ludovic Orban efectuează vineri o vizită în judeţul Sălaj. El a participat la semnarea contractului de proiectare şi execuţie lucrări pentru Subsecţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, parte a Autostrăzii Braşov - Cluj - Borş. Totodată, programul premierului prevede vizita la companiile Tenaris Silcotub şi Michelin România - fabrica de anvelope de la Zalău, precum şi o întâlnire cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri Silvania Zalău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel