Moțiune de cenzură. Orban: De ce?! Am avut dreptate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Orban
Orban
Premierul României, Ludovic Orban, a vorbit despre moțiunea de cenzură împotriva guvernului său.

Acum de ce să mai depună moțiune, c-am avut dreptate? Eu ce le-am spus, de exemplu, în scrisoarea transmisă către Parlament? Le-am spus că nu au prevăzut în lege, în mod expres, nevoia de încuviințare, de aprobare de către Parlament a prelungirii stării de alertă.

Ori acum, decizia CCR spune că nici măcar instituirea stării de alertă sau conținutul HG prin care se instituie starea de alertă nu poate fi supus cenzurii și modificării printr-o Hotărâre a Parlamentului. Adică să depună moțiune de cenzură c-am avut dreptate? Bine, eu-s obișnuit să am dreptate, pe deoparte, mai ales în politica cu opoziția dominată de PSD și, în același timp, să fiu atacat public pentru că s-a dovedit că am dreptate”, a spus premierul, la Digi 24.

Orban acuză hărțuială politică

Nu este decizia noastră, singurul lucru pe care pot să-l spun este că o moțiune de cenzură împotriva guvernului pe care îl conduc nu are niciun fundament, niciun motiv real, ar fi o moțiune de cenzură ridiculă care ar face parte numai dintr-o hărțuială politică, chestie cu care se ocupă cei din opoziție, în loc să fie preocupați să pună și ei umărul la rezolvarea problemelor foarte mari”, a adăugat Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel