Orban, despre schimbarea prefectului Capitalei
Autor: Rodica Mitu pe 19 oct, 12:07 | Personalități politice

Foto Facebook / Guvernul României

Ludovic Orban a vorbit, luni, despre prefectul Capitalei.

Fiecare prefect este evaluat, a spus, luni, premierul Ludovic Orban, întrebat cum comentează declarațiile prefectului Capitalei care nu cunoștea, după câteva ore de la raportare, că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu.

„Nu am urmărit declarațiile domnului prefect, dar noi vom face o evaluare a activității fiecărui prefect”, a spus premierul Ludovic Orban.

„Când vom avea o decizie de comunicat, o vom comunica”, a subliniat premierul.

Comitetul pentru Situații de Urgență se reunește, luni, la ora 15.00. Bucureștenii se pot aștepta la decizii legate de următoarele 14 zile. În cadrul ședinței se va constata încadrarea în limitele de incidență cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile și se va hotărî, pe baza analizei prezentate de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, măsurile care se vor aplica, potrivit H.G. nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și pentru stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID- 19.

 

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri