Orban: Nu se poate vota online la Congres
Autor: Rodica Mitu pe 17 sep, 16:29 | Personalități politice

foto Facebook Ludovic Orban

Nu se poate vota online la Congresul PNL, spune Ludovic Orban.

Nu se poate vota online la Congresul PNL din data de 25 septembrie, pentru că nu poate fi asigurată securitatea votului, spune Ludovic Orban: „Așa cum a ieșit articolul din BPN nu îngăduie speculațiile”.

„Noi am convocat Consiliul Național pentru a vota modificările care au fost aprobate în cadrul Biroului Politic Național, modificări pe care le-am aprobat în unanimitate, adică consens între cele două echipe aflate în competiție. Sigur că e acolo un articol cu privire la organizarea ședințelor forurilor statutare online. A existat o propunere de a putea organiza online, dar forma finală a fost aprobată ca urmare a intervenției mele. Propunerea care va fi supusă votului Consiliului Național este aceea că în situații excepționale se pot organiza ședințele forurilor statutare online, cu excepția acelor ședințe la care este necesar votul secret”, spune Ludovic Orban.

El apreciază că nu se va putea vota online la Congresul partidului din 25 septembrie.

„Așa cum a ieșit articolul din BPN nu îngăduie speculațiile care au apărut că se va putea vota online la congres. La ora actuală nu avem un sistem de asigurare a securității votului”, conchide Orban, potrivit Mediafax.

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri