Orban regretă că spitalele nu sunt echipate. PSD iese la ATAC: Dacă nu v-aţi fi ţinut de anticipate...
Autor: Florin Răvdan pe 02 apr, 08:12 | Partide politice

FOTO AGERPRES

PSD iese la atac, după ce premierul Ludovic Orban a anunţat că regretă faptul că personalul medical  nu are suficient echipament de protecţie pentru a se lupta cu coronavirusul. 

"Ludovic Orban despre echipamentele pentru protecția personalului medical: „Este o penurie! Regret profund că nu putem asigura tot necesarul prin achizițiile pe care le facem la nivel național."

Dacă în luna ianuarie, în loc să vă țineți de anticipate, ați fi făcut achiziții de teste și echipamente, ați fi găsit, că nu era penurie! Iar azi personalul medical ar fi fost protejat!

Dacă ministrul Economiei semna pe 24 ianuarie, nu pe 24 martie, ordinul ca Romarm să producă echipamente pentru protecția medicilor și asistenților, azi n-am fi avut spitale în carantină și zeci sau sute de cadre medicale infectate!

Dacă în ianuarie, Iohannis ne-ar fi spus că e ceva serios, așa cum spunea OMS, nu că efectele noului virus sunt ca „în orice răceală", atunci probabil că toată țara s-ar fi pregătit de pandemie, nu de anticipate!

La ce ne folosesc acum regretele, Ludovic Orban?", au scris cei de la PSD pe pagina de Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri