Orban, SEMNAL de ALARMĂ. "Avem PROBLEME în benzinării. O spun din experiență proprie"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a cerut controale mai aspre în contextul pandemiei de COVID-19 și a subliniat că există probleme mari în benzinării. 

Premierul Ludovic Orban a cerut verificări aspre și în metrou, transport feroviar și a cerut benzinăriilor să ofere spre vânzare măști pentru cei care trebuie să folosească spațiile închise. În plus, acesta a fost critic la adresa restaurantelor și a cluburilor. 

"Să știți că și în benzinării avem probleme, mai ales la cele spre destinațiile de vacanță și asta nu v-o spun din auzite, ci din experiență proprie. Oamenii alimentează și dacă nu au masca, normal, ca să plătească, trebuie să intre fără mască. Ori asta nu e discutabil, benzinăriile trebuie să se adapteze situației și să găsească soluții, o modalitate și pentru cei care nu au mască să-și poată achiziționa una. Nu mai vobesc de alte activități care se petrec în benzinărie și unde dacă nu ai mască riști să infectezi foarte mulți oameni", a declarat premierul Ludovic Orban, în cadrul ședinței de la Ministerul Afacerilor Interne. 

Citește și: Orban, CRITIC la adresa HORECA. "NU le trece prin cap. Trebuie ÎNCHISE"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel