Orban vs. Cîțu. Bogdan Teodorescu, despre câștigător: S-a proclamat ca fiind apărătorul liberalilor în competiţia cu USR
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Profesorul Bogdan Teodorescu a spus, în cadrul emisiunii "Ce se întâmplă?", dacă ultimele evenimente care au culminat cu demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul sănătăţii l-au propulsat pe Florin Cîţu într-o poziţie mai avantajoasă din punct de vedere politic faţă de şeful său pe linie de partid, Ludovic Orban. 

„Domnul Orban, în momentul acesta, este într-o poziţie mai slabă decât domnul Cîţu, după evenimentele astea?”, l-a întrebat Răzvan Dumitrescu pe Bogdan Teodorescu.

„Ar trebui să măsurăm, dar dacă e să mă întrebaţi pe mine, la percepţie, cred că da. Cred că domnul Cîţu, la acest moment, s-a proclamat ca fiind apărătorul liberalilor în  competiţia cu USR-ul.

Aceasta fiindcă a făcut un gest pe care foarte mulţi liberali îl aşteptau. Este şi un gest pe care destul de mulţi cetăţeni îl şi înţeleg sau sunt dispuşi să-l înţeleagă. Repet, Vlad Voiculescu nu mai era un personaj agreat în spaţiul public, iar ultimele sale isprăvi, apariţiile şi atitudinea sa publică nu l-au ajutat foarte tare să-şi menţină imaginea bună pe care a avut-o înainte de a deveni persoană foarte vizibilă”, a răspuns Bogdan Teodorescu.  

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel