OSCAR 2020 - Brad Pitt, cel mai bun actor în rol secundar
Autor: Crişan Andreescu pe 10 feb, 07:17 | Film

Brad Pitt

Brad Pitt este cîștigătorul  premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, în cadrul celei de-a 92-a ediţii a galei, graţie interpretării sale din lungmetrajul 'Once Upon a Time... in Hollywood'. 

La această categorie au fost nominalizaţi actorii Tom Hanks ('A Beautiful Day in the Neighborhood'), Anthony Hopkins ('The Two Popes'), Al Pacino ('The Irishman'), Joe Pesci ('The Irishman'), Brad Pitt ('Once Upon a Time...in Hollywood').

În acest film, după un scenariu şi în regia lui Quentin Tarantino, Brad Pitt interpretează rolul unui cascador, dublura şi prietenul unui actor de televiziune fără o carieră strălucită, în perioada de aur a Hollywood-ului, în Los Angeles-ul sfârşitului anilor '60.

Acesta este cel de-al doilea Oscar din 6 nominalizări pentru Brad Pitt, care a mai fost recompensat în 2014 cu producţia '12 Years a Slave', câştigătoare a categoriei cel mai bun film, în calitate de producător. Cea de-a 92-a gală de decernare a premiilor Oscar are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Dolby Theatre din Hollywood, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Film Vezi toate articolele
Crossuri parteneri