Ostatici MORȚI la Onești. Coarnă zice că polițiștii au acționat corect
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Dumitru Coarnă a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre cazul celor doi ostatici din Onești care au decedat.

Zeci de polițiști, de jandarmi și de pompieri au fost mobilizați în Onești, într-o situație de criză. Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul unde cei doi bărbați munceau. Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, fiind supărat pentru că renovau apartamentul din care el fusese evacuat. Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă (vezi AICI).

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, Dumitru Coarna a vorbit despre acțiunea poliției în acest caz:

„Opinia mea să avem un pic de răbdare, să vedem la rece cum s-au desfășurat evenimentele. Poliția a fost prezentă acolo cu trupe speciale, cu negociatori, au făcut tot ceea ce a depins de ei ca să rezolve această situație. Sigur că, în momentul în care au ajuns la concluzia că se întâmplă acte de violență, au spart ușa și au pătruns.“

Au existat întârzieri în acțiunea Poliției?

„Nu cred, să avem puțină răbdare, e ușor acum să spunem da sau nu, să judecăm lucrurile. Trebuie să lăsăm puțin situația să se așeze. Sigur, vor apărea informații clare privitoare la acțiunea Poliției, dar eu știu că acolo au fost trupe speciale, polițiști de ordine publică, negociatori care au încercat să aplaneze și care, în opinia mea, au procedat conform legii. Polițiștii au respectat legea.

Preventiv, putem discuta dacă trebuiau să intre mai devreme, dar sunt discuții care ar trebui să le dezvoltăm zilele viitoare în funcție de informațiile care vor veni. E prematur și oricare dintre noi poate greși. Opinia mea e că poliția a acționat corect“, a precizat Dumitru Coarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel