Ouă cu Salmonella în supermarketuri. Penny, apel la clienți pentru RETURNAREA lor
Autor: Alexandru Ichim pe 06 iul, 09:15 | Social

Este alertă într-un lanț de supermarketuri după ce s-au descoperit ouă cu Salmonella. 

Ouă cu salmonella, distribuite de cel mai mare producător din zona Moldovei, au fost găsite într-un lanț de supermarketuri, relatează România TV. Reprezentanții lanțului comercial au retras deja produsele de la comercializare, iar clienții care au cumpărat deja aceste ouă sunt sfătuiți să nu le consume. 

Salmonella este o bacterie ce poate provoca afecțiuni grave digestive.

Anunțul magazinului 

 

„Stimați clienți,

PENNY vă informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului „OUĂ 30 M". București, România, 20 iunie 2020.

SC VANBET S.R.L recheamă preventiv produsul „OUĂ 30 M" cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE, vândut de către PENNY | REWE România. În urma unei analize, a fost detectată Salmonella. Aceasta poate provoca afecțiuni grave digestive.

Nu consumați ouăle!

 

Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate menționat mai sus, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, PENNY| REWE România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele PENNY.

Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul „OUĂ 30 M" cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate: RO EPC 53 CE.

Alte tipuri de ouă nu sunt periculoase 

 

Alte produse vândute de PENNY | REWE România, inclusiv alte tipuri de ouă, nu sunt afectate de această rechemare.

PENNY | REWE Romania îşi cere scuze pentru incovenientele create. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0800.110.111 (Luni ‐ Sâmbătă 08:00 ‐ 21:00) sau pe adresa de mail contact@penny.ro", se arată în comunicatul companiei.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri