Ozana Barabancea, GAFĂ colosală. GLUME acide: "HORROR. Capul tău dorește să te părăsească?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ozana Barabancea
Ozana Barabancea
Cântăreața Ozana Barabancea a făcut o gafă colosală în mediul online, iar internauții nu s-au abținut să nu o taxeze dur. Iată de la ce a pornit totul.

Ozana Barabancea a ajuns subiect de glume pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie pe pagina de Instagram. După ce a slăbit spectaculos, se pare că soprana exagerează cu aplicațiile de frumusețe precum Photoshop și FaceApp și și-a modificat extrem de mult trăsăturile feței, astfel încât aproape că nici nu a mai recunoscut-o nimeni. 

Iată comentariile ironice ale internauților

Acesta a fost motivul pentru care reacțiile ironice ale urmăritorilor nu au întârziat să apară.

„Casper, tu ești? Ce ai pățit la față?", "Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele?", "Decât sa ștergi comentariile, mai bine ai șterge această fotografie. E absolut ”horror”. Fac referire strict la aceasta fotografie, fără faceapp era perfect", "Doamne ferește", "Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea sa zboare", "Mai usor cu faceapp-ul.. Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui, deci zic sa te iubesti si sa te arăți exact asa cum esti tu pentru ca esti FRUMOASĂ fără faceap", "Sa ne bagam cracii …. zici ca e din filmele horror", "Care-i faza cu poza asta?", "Ai înnebunit și tu cu photoshopul? doamne", "Doamne, te vezi Chucky", "asa edit…Ozana ti-a trecut vremea, nu te mai edita ca nu ai o limita se vede?”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Ozana Barabancea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cel mai romantic dormitor , aici, la @poduculanturi !

O postare distribuită de Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel