Ozana Barabancea, moment unic pe scenă, alături de copiii ei
Autor: Giorgiana Croitoru pe 09 dec 2019 / 13:04 | Vedete

Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a avut parte de un moment unic pe scenă, alături de cei doi copii ai ei.

Ozana Barabancea a avut parte de un moment unic în urmă cu câteva zile deoarece a urcat pe scenă, pentru prima oară, alături de cei doi copii ai ei.

Cu mari emoţii, artista a acordat un interviu pentru Antena Stars, înainte de marele eveniment ce a avut loc la un castel din inima Bucureștiului, alături de fiica ei, Gloria. Cele două au o relație minunată, fiica ei spunând că este o mamă exemplară, exact așa cum ar trebui să fie o mamă.

Relația dintre Ozana și posibila viitoare noră

 

În timpul interviului, a apărut și fiul Ozanei, împreună cu iubita, pentru care vedeta are doar cuvinte de laudă și s-ar bucura foarte mult să-i devină noră.

"Am avut emoții prima dată când ne-am întâlnit, dar ne-am împrietenit foarte repede. E minunată și ne înțelegem foarte bine", a spus Daria, iubita fiului Ozanei. 

Ce declarau Ozana și Gloria înainte de eveniment

 

"Nu știți ce emoții, dar ce bucurie am. Doamne, cât de fericită sunt! Pentru că sunt alături de fiica mea, Gloria Barabancea și ea va prezenta spectacolul, ea va cânta la pian, ea va cânta alături de mine, ea mă va susține și eu o să-mi abțin lacrimile. Și o să cânte și cu fratele ei. Este pentru prima oară când suntem toți trei pe scenă" a spus Ozana. 

"Sunt foarte emoționată, dar este normal, pentru că suntem artiști și așa se întâmplă”, a răspuns Gloria, întrebată cum este să stai pe aceeași scenă cu mama și fratele.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri