Pachete charter către Marsa Alam la doar 299 de euro. J`info Tours, relansare în forță pe piața charterelor
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
J`info Tours se relansează pe piața charterelor din România cu un prim charter 2021 spre Marsa Alam (Egipt). 

Touroperatorul J’Info Tours reintră pe piața charterelor din România, prin zboruri operate de Tarom, din București spre Marsa Alam (Egipt). Zborurile vor avea loc din 29 aprilie 2021, săptămânal. 

Primele 100 de pachete charter J’Info Tours, la prețul de 299 euro/persoană

Amatorii de soare, mare, scufundări, windsurfing și kitesurfing pot profita de  promoția J’Info Tours, desfășurată între 18 februarie și 1 martie, și pot achiziționa pachetele charter către Marsa Alam, la prețul de 299 euro/persoană. 

Serviciile incluse în acest pachet sunt: cazare 7 nopți în cameră dublă, hoteluri de 4* și 5*, mic dejun, bilete charter , taxe de aeroport , transfer aeroport – hotel – aeroport 

Paradisul pasionaților de scufundări și de kitesurfing 

Marsa Alam este un oraș din sud-estul Egiptului, situat pe malul vestic al Mării Roșii. Printre cele mai renumite plaje din jurul Marsa Alam se află plaja Abu Dabab, populată de broaște țestoase. Destinația oferă și alte atracții, cum ar fi minele de smarald și Templul Seti I de la Khanais.

Marsa Alam este cunoscută ca destinație de kitesurf, de clasă mondială și punctul de plecare perfect pentru safari. Locul este considerat un paradis al scufundătorilor, dar este apreciat și de turiștii mai puțin aventuroși, deoarece oferă numeroase numeroase resort-uri, astfel că aceștia se pot relaxa pe malul Mării Roșii sau la piscină. Pe parcursul unei vacanțe la Marsa Alam, călătorii pot vizita și Al Quesir, un oraș istoric și liniștit, cunoscut pentru arhitectura sa unică și colorată, cu elemente de inspirație otomană. 

Oferte speciale, reduceri de până la 65% 

“Pe lângă charterele în Marsa Alam, lansăm o serie de oferte cu reducere de până la 65%, la prețul vacanțelor în destinații din Africa, America de Sud și Europa. Românii pot profita de aceste reduceri până la 1 martie 2021” a declarat Carmen Pavel, fondator J’Info Tours. 

Ofertele speciale J’Info Tours se vor actualiza zilnic pe website-ul touroperatorului, www.jinfotours.ro și vor fi difuzate și pe paginile de social media ale acestuia. 

J'Info Tours a fost creată în 1990  de Carmen și Aurel Pavel, agenția dezvoltându-se ca un adevărat deschizător de drumuri, atât în  turismului de outgoing și incoming, cât mai ales în cel de corporate. Extinderea serviciilor J’Info Tours pe segmentul “companii” începe în anul 2000, când agenția devine partener al britanicilor de la HRG, liderul mondial în "Travel Management" și începe să ofere soluții complete de călătorie pentru companii naționale și multinaționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel