Pacienții dependenți de oxigen, apel disperat pentru protestatari: Murim! Este criminal! Știu că trebuie să existe aceste restricții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Pacienții dependenți de oxigen fac mărturii cutremurătoare. Semnal de alarmă pentru protestatarii anti-restricții.

Valul trei al pandemiei de coronavirus face ravagii, iar secțiile ATI din toată țara sunt pline până la refuz. Medicii trag semnal după semnal, fără a fi luați în seamă de oameni, iar informația conform căreia media de vârsta a celor care fac COVID-19 a scăzut nu este luată în serios de cele mai multe roi. 

Pacienții dependenți de oxigen, mărturii sfâșietoare

 

"Am venit într-o stare proastă, cu oxigenare foarte mică, 74 la sută, niște analize foarte proaste, un VSH de 90 la sută. Boala a evoluat foarte rapid la mine, adică în 4-5 zile. Sunt oameni care nu înțeleg. E adevărat, s-au plictisit, vor să se distreze, dar nu știu, vedeți, poate și cei care apar... unul zice într-un fel, ministrul învățământului zice într-un fel, ministrul sănătății zice nu, zicem altfel! Oamenii ce să înțeleagă? Plus că vezi acum, sunt oameni în toată firea, da? - vezi demnitari care sfidează, nu poartă masca, cică noi să purtăm. Ei de ce nu?", a povestit un pacient, pentru Digi24.

"Am zis că mor. Murim! Este criminal!"

 

"Sunt aici de cinci zile și am zis că mor din cauza acestei boli... Nu sunt de acord, nu este corect, protecția trebuie să existe. Boala este cumplit, cumplit de grea, am zis că mor! Și dacă trăiesc, trăiesc datorită doamnelor (n.r. personalul medical). Nu, nu sunt de acord cu protestatarii. Să respecte tot ce se impune, pentru că știu mai bine medicii și au motivele lor pentru care impun aceste restricții.

Nu spun: sunt corecte, sunt extraordinar de corecte, dar știu că trebuie să existe aceste restricții, trebuie impuse și oamenii trebuie să le respecte, pentru că altfel murim. Murim! Deci, cine nu crede cea mai mare greșeală o face, pentru că boala ucide. Este criminal! Ce-am putut eu să trag nu pot să vă spun!” - spune o pacientă pacientă6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel