Pacienţii din Suceava fără COVID-19, preluaţi de Spitalul Militar Iaşi
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Pacienţii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluaţi de Spitalul Militar Iaşi.

Pacienţii din Suceava care nu sunt îmbolnăviţi cu noul coronavirus vor fi preluaţi de Spitalul Militar Iaşi. Măsura a fost luată după instituirea carantinei în Spitalul Judeţean Suceava. Un detaşament din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN a fost detaşat la Suceava pentru a dezinfecta toate căile.

În acelaşi timp, 4 izolete produse de instituţiile din subordinea Ministerului Apărării vor ajunge la Spitalul din Suceava, pentru a asigura o intervenţie în siguranţă pentru personalul medical.

MApN a preluat de astăzi conucerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava

De asemenea, un detaşament din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN va fi detaşat în municipiul Suceava pentru a ajuta autorităţile locale în decontaminarea şi dezinfectarea tuturor căilor rutiere. MApN pune la dispoziţia autorităţilor locale şi 10.000 de comprimate de cloramină pentru a putea dezinfecta cu clor suprafeţele, citează Mediafax.

O echipă formată din 4 militari a preluat de astăzi conucerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. MApN a anunţat, de asemenea, că spitalul ROL 2 care a fost ridicat în incinta Institutului Ana Aslan a devenit operaţional din punct de vedere medical, iar de pe 6 aprilie va fi preluat de o echipă medicală militară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel