PANCARTE în Parlament- Galerie FOTO. Florin Cîțu îi face SLUGI pe parlamentarii PSD. I-au dat, în schimb, o COASĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Este haos în Camera Deputaților. Florin Cîțu aruncă cu declarații dure, în timp ce parlamentarii PSD au ridicat pancarte care arată diferite imagini cu liderii PNL și miniștrii din Guvernul Cîțu. 

Premierul Florin Cîțu a acuzat parlamentarii PSD că l-au invitat în Parlament ”ca să vadă cât rezist eu la înjurăturile lor”. ”Acest prim-ministru rezistă” a dat asigurări Florin Cîțu în Camera Deputaților, acolo unde a fost chemat la explicații. ”Așa, domnu` prim-ministru” a spus Ludovic Orban încurajator. 

Cu un discurs zeflemitor, premierul a mai spus: ”Să vedem cine mă contestă pe mine”, dând mai multe nume din PSD (Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose), despre care a spus că ”aceștia sunt cei care mă contestă pe mine”. A urmat zarvă în Parlament, iar Ludovic Orban a intervenit: ”Lăsați circoteca”. Florin Cîțu a repetat numele enumerate anterior și i-a caracterizat ca fiind ”toți slugile lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov”. 

Mai mult, Florin Cîțu spune că a reușit cea mai mare creștere economică din UE în cea mai mare criză economică din ultimii 100 de ani: ”V-am demonstrat cum se face”. 

Premierul a admirat și pancartele PSD: ”Văd că vă place să decupați”. Ludovic Orban i-a invitat pe parlamentarii care făceau gălăgie să meargă pe stadion, când se vor deschide. 

În timpul discursului, prim-ministrul a primit o coasă din carton. 

Florin Cîțu este prezent în Camera Deputaților la ”Ora prim-ministrului”. Dezbaterile au loc la solicitarea grupului parlamentar al PSD, tema fiind "Bugetul tăierilor: moartea economică a României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel