Pandemia de Covid-19 se extinde în Europa. Cifre îngrijorătoare în ultimele 24 de ore
Autor: Alexandru Ichim pe 17 oct, 20:17 | Internațional

Mai multe țări din Europa anunță creșteri îngrijorătoare ale infectărilor cu noul coronavirus. 

Cazurile Covid-19 sunt în creștere în toată Europa, iar unele zone pun în aplicare noi restricții pentru a combate al doilea val de pandemie, scrie CNN. 

Iată cum arată unele dintre cele mai recente cifre ale coronavirusului de pe continent:

- Republica Cehă a înregistrat vineri 11.105 noi cazuri de coronavirus, conform Ministerului Sănătății, marcând o creștere de 1.384 de la numărul anunțat joi. Este un nou record zilnic de noi infecții în toată țara.

- Germania a înregistrat un alt record zilnic în ceea ce privește noile infecții cu coronavirus, a informat sâmbătă Institutul Robert-Koch. Autoritățile au înregistrat 7.830 de noi infecții într-un interval de 24 de ore, o creștere de aproximativ 500 de cazuri comparativ cu ziua precedentă.

- Italia a înregistrat o creștere de 10.925 de cazuri de coronavirus de la numărul total confirmat vineri, a dezvăluit sâmbătă Agenția națională de protecție civilă, marcând un nou record.

- Marea Britanie a înregistrat alte 150 de decese prin coronavirus și 16.171 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, au arătat cifrele guvernamentale sâmbătă.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri