Vedeta de televiziune Diana Bart ne prezintă rețeta proprie de panna cotta cu pasta de căpșuni, fără zahar.
"Ingrediente:
500 ml smântână lichida dulce (eu folosesc vegetala)
3 foi de gelatina (sau gelatina pudra)
1 baton vanilie de Bourbon (sau 1 sticluța esență vanilie)
200 gr glucoza pudra (sau 75 gr zahar)
300 gr căpșuni
Mod de preparare:
Se amesteca smântână cu zaharul și se pune pe foc
2. foile de gelatina se pun la înmuaiat într-un bol cu apa
3. intre timp pasam căpșunile și le amestecam cu un pic de gluzoza sau miere, după gust
4. când începe sa fiarbă smântâna, se trage deoparte, se adaugă gelatina, amestecând cu un tel, ca sa nu se facă cocoloașe. Se pune și vanilia, apoi se toarnă compoziția în formele dorite
Deasupra punem piureul de căpșuni și dam la frigider. În maxim 2 ore e perfect de servit., a scris Diana Bart pe blogul ei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Pască pufoasă fără aluat
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol