Polițiștii americani râd de o deținută cu demență. „Ce îmi place!”
Autor: Andreea Ditcov pe 27 apr, 10:41 | Justiție

Pixabay

Mai mulți polițiști americani au fost surpinși în timp ce râdeau de o bătrână cu demență, arestată cu brutalitate. 

Polițiștii americani au fost surprinși cum râd la un clip realizat la arestarea unei femei cu 73 de ani cu demență. Aceștia au privit amuzați imaginile arestului brutal, în care umărul femeii pocnește, transmite BBC. 

Karen Garner, femeia arestată pe 26 iunie, a fost reținută de polițiști după ce a părăsit un supermarket fără să plătească cei 13 dolari pe care îi datora pentru produsele alese. În urma reținerii, cotul ei a fost fracturat și umărul dislocat. O investigație este realizată în cadrul departamentului de poliție din Loveland.

„Ce îmi place!”

 

În imaginile video făcute publice luni, polițiștii din zona de recepție a persoanelor arestate pot fi văzuți cum râd și se felicită, privind la clipul rezultat în urma arestării. Tot în imaginile din interiorul stației poate fi văzută bătrâna, într-o stare precară, stând resemnată pe o bancă, în timp ce polițiștii se amuză. 

„Ești gata să auzi pocnitura? Ai auzit pocnitura?”, spune unul dintre ofițeri, făcând referire la clipul surprins de camera video atașată de corpul polițistului în timpul arestului. Continuând să privească imaginile, unul dintre ofițeri comentează „ce îmi place”. 

6 ore fără asistență medicală

 

Sarah Schielke, avocatul femeii, a deschis un proces federal împotriva polițiștilor, susținând că aceștia au încălcat Actul americanilor cu dizabilități și au asaltat-o în mod violent pe Garner, care a petrecut apoi 6 ore fără medicație și în dureri cumplite. Departamentul de poliție a spus publicității că nu va face comentarii până la finalizarea anchetei. 

Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri