Papa Francisc, mesaj FURIBUND: Sunt INCAPABILI
Autor: Giorgiana Croitoru pe 24 noi 2020 / 10:24 | Social

Papa Francisc a transmis un mesaj dur, în contextul pandemiei de COVID-19.

Papa Francisc reacționează ferm la adresa celor care refuză să poarte mască de protecție sau să respecte regulile instituite de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19.

Papa Francisc, mesaj FURIBUND

 

Suverantul Pontif a scris în cartea de interviuri "Un temps pour changer”, că acești oameni că nu ar protesta "niciodată" împotriva morţii lui George Floyd și că ”sunt incapabili să iasă din mica lor lume de interese”. Mai mult, spune că persoanele care descriu obligația de a purta mască drept "un abuz de putere din partea statului", nu se gândesc la cei care și-au pierdut locurile de muncă.

"Anumite grupuri au protestat, refuzând să păstreze distanţa, manifestând împotriva restricţiilor de deplasare, ca şi cum măsurile pe care guvernele trebuie să le impună pentru binele poporului reprezintă un fel de atac al politicienilor împotriva libertăţii lor individuale. Nu îi vei vedea niciodată pe aceşti oameni protestând împotriva morţii lui George Floyd, sunt incapabili să iasă din mica lor lume de interese", a declarat Papa Francisc.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri