Papagali "impertinenți", în izolare. Avalanșă de reclamații: "Te simţi ca într-un club de bărbaţi"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cinci papagali au fost izolați, după ce s-au primit mai multe reclamații. Ce au făcut păsările.

Cinci papagali au fost izolați deoarece îi înjurau pe vizitatorii unui parc natural din Anglia. Administratorii complexului au primit mai multe reclamații de la turiști și spun că papagalii au învățat să înjure unii de la ceilalți, în timp ce au stat împreună într-o cameră, scrie Mediafax.

Cinci papagali africani, proaspăt adoptaţi de Parcul Natural din Lincolnshire, au fost mutaţi departe de public după ce au început să-i înjure pe vizitatori. Papagalii, care au fost aduşi recent în parc, s-au învăţat unul pe altul obscenităţi în timpul carantinei, când au împărţit aceeaşi cameră.

"Te simţi ca într-un club de bărbaţi"

Reprezentanții parcului spun că la început înjurăturile i-au făcut pe oameni să râdă, însă asta le-a încurajat pe păsările rele de gură să o ţină tot aşa. „Cu cât înjură mai mult, cu atât râzi mai mult, şi asta îi face să înjure din nou. Au învăţat să înjure, dar au învăţat şi să râdă, aşa atunci când unul înjură, altul râde. Te simţi ca într-un club de bărbaţi, unde doar asta se face", povestește Steve Nichols, directorul Parcului Natural din Lincolnshire.

Directorul mai spune că, la nici 20 de minute după ce au primit vizitatori în parc, au început să vină plângeri de la oameni care au fost înjuraţi. El a luat decizia de a îi separa şi a îi răspândi printre ceilalţi 1500 de papagali ai parcului, în speranţa că cei cinci vor învăţa să se poarte mai frumos. La acelaşi parc natural, un papagal a fost surprins luna trecută în timp ce o imita perfect pe Beyonce şi cânta piesa ei „If I Were A Boy".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel