Imagini SPECTACULOASE, surprinse în Parcul Național Defileul Jiului. VIDEO
Autor: Doinița Manic pe 31 ian, 09:25 | Știinta

Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Biologii au pus o cameră de supraveghere în Parcul Național Defileul Jiului și au surprins imagini spectaculoase cu diverse animale.

De la cerbi şi porci mistreţi, până la căprioare sau pisici sălbatice, toate au trecut prin faţa obiectivului, fără să ştie că sunt înregistrate. Curios este faptul că în imagini pot fi văzuți și mai mulți urși, care în această perioadă ar fi trebuit să hiberneze.

"Fiind încă iarnă vă propunem să vizionați trecerea dintre ani (2020/ 2021) a faunei bogate și diversificate, filmată cu o singură cameră cu sensor de mișcare, într-un singur punct, într-o pădure de pe raza Parcului Național Defileul Jiului. Oare câți dintre voi recunoașteți speciile de animale din filmare ? Nouă ne-a plăcut căprița simpatică și nedumerită care tocmai a pășit în noul an. Vouă?", au scris biologii pe Facebook.

În imaginile video pot fi văzute următoarele animale: jder de copac, mistreț, cerb carpatin, vulpe roșie, pisică sălbatică, urs brun, cinteză de iarnă, dar și alte vietăți curioase.

 

 

Știinta Vezi toate articolele
Crossuri parteneri