Parfumul perfect în funcție de ZODIA ta
Autor: Rodica Mitu pe 22 sep, 14:25 | Horoscop

Foto Pexels

Ce parfum îţi place în funcţie de zodie? Da. Astrologia are răspunsul şi la această întrebare.

Dacă doreşti să cumperi un parfum unei persoane speciale sau să aduci noi arome în casa ta sau în colecţia proprie de parfumuri, nu ezita să consulţi lista de mai jos:

Berbec

Oamenii din acest semn zodiacal sunt dinamici, încrezători și impulsivi. Parfumurile de trandafir și lemn de santal le-ar conveni și le-ar completa personalitatea.

Acești lideri naturali nu se tem să preia conducerea. Sunt super energici, cu o limbă ascuțită, cu inteligență rapidă și feroce. Aceste trăsături de personalitate sunt completate perfect cu mirosuri îndrăznețe și vibrante; combinații de parfumuri care lasă o impresie.

Note preferate: Lemn de santal și trandafirFlori: Garoafe, trandafirCondimente: Ardei, ghimbir, tutun, coriandruAltele: Chihlimbar, piele

Taur

Pasionali și plini de căldură, acestor nativi le plac parfumurile blânde și sofisticate. Iasomia reflectă natura lor pământeană și răbdarea lor.

Taurul este hotărât și de încredere, dar și cu  un temperament iute dacă este agitat. Nativii acestui semn apreciază frumusețea și le place să-şi răsfețe simțurile. Datorită simțului lor de stabilitate, mirosurile pământii sunt şi ele pe gustul lor.

Note preferate: IasomieFlori: Trandafirii, VioleteCondimente: Orientale, oţet balsamic, piper negruAltele: chihlimbar, vanilie

Gemeni

Mirosurile florale și de lămâie sunt cochete, calde și exuberante. Aceste parfumuri s-ar potrivi unei persoane născute în zodia Gemeni.

Acest nativ intelectual nu este doar politicos și energic, ci și adaptabil oricărei situații. Persoanele care au acest semn au nevoie de diversitate, fiind foarte sociabili şi buni ascultători. Gemenii au o adevărată apreciere pentru uleiurile parfumate care prezintă un contrast, dar reușesc totuși să se unească pentru a forma o aromă frumoasă.

Note preferate: Flori și lămâieFructe: Grapefruit, lămâie, mandarinePlante: Lavandă, mentă verde, mentăAltele: Alun, nuc, migdale

 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

 

Horoscop Vezi toate articolele
Crossuri parteneri