Părintele Ioan Danci, mesaj care dă FIORI: Se vor împlini negreșit! Doamne, ai milă de noi că pierim!
Autor: Andrei Itu pe 06 iul 2020 / 21:22 | Social

Călugărul Ioan Danci a scris un mesaj despre vremurile tulburi în care trăim.

'Prorociile Sfinților Părinți se vor împlini negreșit! Cei care citim cărțile lor, ne dăm seama că bine nu va fi, oricât de mult ne-am dori asta! Vremurile, timpurile de acum, ne demonstrează neputința omului în fața divinității, mai ales atunci când credința omului este la pământ!

Dar mai demonstrează și incapacitatea gândirii sănătoase, de la cel mai înalt nivel la cel mai scăzut nivel! Și aici discutăm de întreaga lume!

'Omul nu mai are dreptul să moară, nu mai are dreptul să se îmbolnăvească, nu mai are dreptul nici sa trăiască în libertatea lăsată de Ziditor! Dumnezeu nu ne pedepsește, ci se "minunează " de cât de mult ne pedepsim între noi, unul pe altul! Fără înțelepciune de la Dumnezeu, omul nu rezolvă nimic, ci merge din rău în mai rău!

Iar înțelepciunea de la Dumnezeu nu o iei din piață, din mall, de pe stradă! Înțelepciunea de la Dumnezeu o iei din Biserică, din împărtășanie, din spovedanie, rugăciune, smerenie, credință! Doamne, ai milă de noi că pierim!' a scris părintele Ioan Danci, pe pagina sa de Facebook.

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri