Părinții Alexandrei Măceșanu, cu lacrimi în ochi pe treptele Tribunalului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Părinții Alexandrei au vorbit în direct de pe treptele Tribunalului Olt, acolo unde cer strămutarea procesului. Ce au declarat aceștia. 

Familia Alexandrei Măceșanu, împreună cu avocatul au mers la Tribunalul Olt cu cerere de strămutare a procesului. 

Reporter: Ați citit rechizitoriul procurorilor DIICOT? Ați putut să-l citiți?

Mama Alexandrei: L-am citit în mare parte. Având în vedere că am mers la DIICOT și am citit declarațiile lui Dincă, Dumnezeu ne întărește și poți să citești dându-ți seama după declarațiile lui prin ce a trecut copilul tău și în ce situație a fost. 

Reporter: La ce vă așteptați acum, după cererea de strămutare a dosarului. 

Mama Alexandrei: Ne așteptăm să se facă dreptate, să fie judecat și să se afle adevărul. Nu mai avem încredere în nimeni. Prin câte a trecut copilul nostru și de câte ori putea fi salvat cum să mai ai încredere în polițiștii care sunt puși să ne salveze. De asta sunt plătiți din banii statului, să ne salveze! 

Citește și: Procesul anului în cazul Caracal. Avocatul Moldovan: Am cerut strămutarea dosarului

Ce spune despre adresa prin care a fost informată că a fost intercepatată în timpul anchetei

"Am fost interceptați. Noi ne-am gândit, având în vedere câte telefoane primeam și probabil din cauza asta am fost interceptați ca să poată să ia legătura cu persoanele care ne sunau. Am spus dintotdeauna și susțin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare. Este traficată! Asta cred și asta susțin până nu o să mai pot. Alexandra nu este moartă!" a completat Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, în direct la România TV. 

"Și eu cred la fel. Ne-a rămas doar să ne rugăm la Dumnezeu și într-o zi o așteptăm acasă. Deja a trecut prea mult timp de când nu este. Este foarte greu. Procesul trebuie să înceapă și să vedem ce va fi. Avem așteptări foarte mari!", a declarat și tatăl Alexandrei. 

Mesajul părinților pentru judecătorii de la Slatina și pentru procuror

"Să fie corecți și să se gândească că au și ei copii", a declarat tatăl Alexandrei.

"Să fie corecți, să descopere adevărul și să facă dreptate dacă se va judeca aici. Nu am niciun mesaj pentru domnul procuror de la DIICOT, pentru că nu a făcut nimic pentru a ne găsi copilul. Tot timpul a considerat-o moartă, nu a făcut nimic ca să o caute vie. De la bun început au căutat-o doar moartă. Păcat că și dumnealui are copii", a completat mama Alexandrei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel