Parlamentarii, la bufet fără mască şi fără distanţare. Mircea Badea: "Ori e pandemie, ori ce măcănim aici?"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mircea Badea a comentat imaginile cu parlamentarii care mâncau la bufet fără să respecte distanţarea sau măsurile de siguranţă. 

"O țară întreagă este avertizată pe toate canalele posibile că riscul de transmitere este cel mai mare în restaurante.

La bufetul senatului unii aleși stau bine mersi și iau prânzul la mese. Asta deși bufetul vinde doar la pachet iar pe mese scrie foarte clar că accesul este restricționat.Zeci de mii de antreprenori au pus lacătul pe ușă ca să respecte indicațiile parlamentului și ale guvernului. Sute de mii de oameni au fost trimiși în șomaj tehnic.

După ora 21:00 nu mai ai de unde să-ți cumperi un sandviș în țara asta. Iar în timpul zilei stai în frig, sau iei la pachet.Parlamentul și o parte din cei care îl populează trăiesc însă în altă Românie. Fără virus, fără reguli, fără jenă.", a scris Paul Angelescu pe Facebook. 

Mircea Badea, replică. "Ori e pandemie, ori ce măcănim aici?"

"La ce se referă? Mă, bufetul Senatului e deschis, nu au nicio treabă. Păi stai, de ce e deschis? La hotel, dacă te duci, ai voie să te duci la restaurantul hotelului. Nu ai voie dacă vii de afară, dar dacă stai în hotel, se poate. Da, dar bufetul Senatului nu intră în paradigma aia. Sunt reguli pentru unii cetăţeni şi altele pentru alţi cetăţeni? Ori e pandemie, ori ce măcănim aici? Vedeţi, măi, cetăţeni?", a comentat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel