Parlamentul a aprobat delegaţiile la organizaţiile internaţionale. Lista cu reprezentanții din partea PSD, PNL, USR-PLUS și AUR
Autor: Andrei Itu pe 17 feb, 18:49 | Parlament

Parlament a aprobat delegaţiile la organizaţiile internaţionale. Lista cu reprezentanții din partea PSD, PNL, USR-PLUS și AUR

Camera Deputaţilor şi Senatul au aprobat, miercuri, în şedinţă comună, constituirea delegaţiilor la organizaţiile parlamentare europene şi internaţionale. 

PSD va deţine preşedinţia a trei delegaţii: Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterană - Maricel Popa, Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei - Mirela Furtună şi Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO - Sorin Grindeanu.

De asemenea, Comitetul Director al Grupului Român al Uniunii Interparlamentare va fi condus de social-democratul Ioan Stan.

PNL va conduce Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) - Ionuţ Stroe, Grupul mixt de control parlamentar specializat al Europol (JPSG) - Marcel Vela şi Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei - Florin Alexe.

USR PLUS va conduce Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre - Lorant-Zoltan Sas şi Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) - Radu Mihail.

Delegaţia permanentă a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est va fi condusă de Vasile Nagy (AUR).

Parlament Vezi toate articolele
Crossuri parteneri