Urmărește emisiunea live
Patinoarul lui Ţiriac, motiv de dispută. Ion Ţiriac: Nu înţeleg cum poate trece trenul la 6 metri de geam
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ion Țiriac a explicat situația patinoarului său, în cadrul conferinței UPGRADE România.

Fostul tenismen român, Ion Țiriac, a explicat situația patinoarului său, după întrebarea venită de la Bogdan Chirieac, în conferința noastră „UPGRADE ROMANIA: SĂNĂTATE PRIN SPORT. SPORTUL, MINA DE AUR A ECONOMIEI”, organizată de trustul de presă DC Media Group.

„Patinoarul pe care l-ați făcut mai este în pericol de demolare în acest moment?", l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Ion Țiriac.

Nu se întâmplă nici în Tombouctou sau Congo

„Patinoarul pe care l-am făcut, în momentul în care linia ferată, pe care eu o găsesc imposibilă în lumea asta de astăzi, chit că suntem în Tombouctou sau Congo, să treacă linia ferată la șase metri jumătate de geamul hotelului aici și la șase metri jumătate de blocul de birouri acolo...", a răspuns Ion Țiriac.

„Dar, la noi totul este posibil. La mine trece la 22 de metri. Mie mi s-a promis că se face o haltă care, să fie primit, măcar au copiii cu ce să vină, că cu autobuzul e mai greu și am 1500 de copii acolo. Dar, în afară de haltă și de izolarea fonică eu am nevoie de un zid, ceva", a mai spus Țiriac.

Garanții că trenul nu cade

„Dacă e unu la un milion să mi se întâmple o nenorocire, nu acolo, nici la Colectiv, nici cum mi s-a întâmplat în Spania, la sala în care au am jucat 12 ani, din cauza unor nemernici care au închis ușile și așa mai departe și au murit 5 copii și acolo. Deci, patinoarul, dacă îmi fac toate treburile astea și aduc niște ingineri și spun că trenul ăla nu are să cadă acolo nici dacă vine bomba, cutremurul sau nu știu ce, atunci am vrut să-l dau", a explicat fostul tenismen român.

Patinoar cadou

„Vrea cineva un patinoar cadou? Atunci du-te, ia-l, și pune-l unde vrei. Ia-l cu totul și pune-l unde vrei, nu am niciun fel de problemă", a încheiat Țiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel