Patronul de la FC Botoșani TUNĂ și FULGERĂ după meciul cu CFR Cluj: Ei FURĂ!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
CFR Cluj a învins-o, marți seară, pe FC Botoşani, scor 1-0, într-un meci din etapa a 9a a playoff-ului din Liga 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ciprian Deac, din penalty. După meci, patronul celor de la FC Botoșani a răbufnit într-o emisiune TV.

'Nu e o greşeală de arbitraj. E o hoţie fără doar şi poate! Hoţie, nu e prostie! Că de prost, e prost sigur! Acel 11 metri e inventat! Prostia e prostie, se vede, după care faultul pe care îl face marele fotbalist Burcă la Keyta nu e măcar de cartonaș galben? Mă dezgustă pur şi simplu. (n.r. - despre un posibil henţ în careul Botoşaniului înainte de faultul care a dus la penalti) Dă henţ, de ce nu dai henţ? Tocmai de aceea e prost, că nu a văzut.'

'După aia e hoţ. Întâi e prost, că nu vede, după aia e un hoţ. Sunt dezgustat. Să facă Avram cu aceștia fotbal! Clujul fură, încearcă să facă orice (...) Îi bate cu arbitrul (n.r. - pe FCSB) şi o să fie un tărăboi. Apoi o să fie la Craiova un meci care pe care, cine a plătit cel mai bine arbitrul. Nu mai vreau să aud de fotbal măcar o săptămână pentru că vreau să mă calmez', a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel