Patronul unui club de fotbal umblă mereu după el cu o sacoșă cu 300.000 de euro. Andone: Ajută pe toată lumea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Fostul mijlocaș Bogdan Andone a vorbit despre un patronul unui club de fotbal care umblă mereu cu o sacoșă plină cu 300.000 euro. Cine este acesta.

Bogdan Andone a vorbit despre Lucas Fanieros, patronul clubului cipriot Ermis Aradippou, formație care ocupă acum locul 2 în Liga a 2-a din Cipru.

"În comunitatea de acolo era considerat un fel de Robin Hood. E genul de persoană care ajută pe toată lumea, are un imperiu financiar colosal. Avea niște bodyguarzi români și umbla tot timpul cu o sacoșă în care erau aproximativ 300.000 de euro. Veneau tot felul de persoane care cereau bani și le împărțea. Un om foarte sufletist.

M-am dus la el acasă să discut cu el, avea o casă cu garduri de 10 metri, cu pază. Am discutat cu el, a pus banii pe masă și mai avea un pistol și o sabie. Mi-a pus toți banii, pe tot contractul, dar nu i-am acceptat pe toți odată. Ne-am certat câteva minute, impresarul tot îmi făcea semn să îi iau, eu ziceam că sunt corect și vreau doar pe o lună. Până la urmă am luat doar jumătate, ceilalți mi i-a dat mai târziu", a declarat Bogdan Andone, pentru GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel