Urmărește emisiunea live
Patru studenţi din Gorj, autoizolați la domiciliu, după o călătorie în China
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Patru studenţi din Gorj, care au fost în China, s-au autoizolat la domiciliu, timp de 14 zile.

Patru studenţi din Gorj, care au fost în China, s-au autoizolat la domiciliu, timp de 14 zile, acestora expirându-le perioada de supraveghere, fiind clinic sănătoşi, a declarat, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Elena Piţian.

Potrivit sursei citate, având în vedere contextul epidemiologic actual - infecţiile cu coronavirus, la nivelul DSP Gorj s-au întreprins măsuri în vederea instruirii personalului medico-sanitar din unităţile sanitare privind modul de prevenire, scrie Agerpres.

Chestionar pentru persoanele care vin în ţară din zonele cu risc

"Conform prevederilor metodologiei specifice, persoanele care vin în ţară din zonele cu risc (China) sunt obligate ca la sosirea în aeroport să completeze un chestionar legat de starea de sănătate, urmând ca acestea să fie autoizolate voluntar la domiciliu timp de 14 zile. La nivelul judeţului Gorj s-au aflat în această situaţie un număr de patru persoane (studenţi), cărora le-a expirat perioada de supraveghere de 14 zile, fiind clinic sănătoşi", a precizat Elena Piţian, conform unui comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel