Paula Chirilă, ACUZAȚII dure despre HĂRȚUIREA din domeniul artistic: De-ai știi ce am pățit… Aoleu! Oamenii ăia încă trăiesc! Oameni bolnăviori!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Actrița Paula Chirilă a făcut declarații șocante despre hărțuirea sexuală din domeniul artistic. 

Paula Chirila a făcut dezvăluiri șocante și acuzații dure despre hărțuirea sexuală din domeniul artistic și despre cum a reușit să depășească și să respingă"nebărbații". Actrița susține că hărțuirea sexuală se practică și acum în anumite instituții.

"Am făcut-o pe proasta. Mi-e milă de ei, niște oameni bolnăviori"

"Am făcut-o pe proasta de atâtea ori… Pe vremea când nu era legiferată hărțuirea sexuală, de-ai știi ce am pățit… Aoleu! Nu se poate spune la televizor. Am trecut prin momente pe care nu le pot spune. Oamenii ăia încă trăiesc. Eu dacă le spun în mod public, probabil că sunt unii care vor fi bătuți cu pietre în piața publică. Mi-e milă de ei, niște oameni bolnăviori.

Ce bărbat ești tu? Eu am făcut pe proasta de foarte multe ori ca să scap. De foarte multe ori. Și îmi doream să ajung la momentul ăla în care să fiu destul de puternică încât să nu-mi mai fie teamă că voi trece prin așa ceva. Acum, am învățat să resping cu eleganță, pentru că se mai întâmplă și acum. Sunt destul de mulți nebărbați pe lumea asta.

M-a ajutat Dumnezeu, pentru că am avut talent și nu a trebuit să fac niciun compromis. Compromis, mă refer la o relație nepotrivită cu cineva care să intermedieze accesul într-o distribuție, într-un spectacol, într-un film, într-o emisiune și așa mai departe. Dar sunt construită să fiu ținta multor avansuri și poate fi un compliment până la un anumit punct. Te simți bine dacă îți spune cienva că ești frumoasă, dar dacă merge mai departe, nu te mai simți bine. Te simți încolțită și cumva te simți datoare… și mie nu-mi place să fiu datoare", a declarat Paula Chirilă, la Digi24, în emisiunea "La cină", cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel