Pavel Bartoș recunoaște că fericirea lui totală sunt Anca și cele trei fiice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Face parte dintre cei mai apreciați și talentați actori din România. Îi place mult ce face, am putea spune că astea sunt cuvintele care îl definesc pe Pavel Bartoș. 

E angajat la Teatrul Odeonul unde joacă în multe spectacole, prezintă emisiunea de succes "Români au talent" la PRO TV. Totul face cu pasiune şi dăruire. E norocos că are alături de el o femeie minunată, Anca, ce îl sprijină necondiționat şi reprezintă echilibrul lui. Aşa cum mărturisește Pavel, soția e totul pentru el. Are parte de acea iubire profundă pe care ne-o dorim cu toți şi e conștient de asta.

S-au cunoscut la Gala Tânărului Actor şi pe holurile Teatrului Național din Timișoara

Pe Anca a cunoscut-o la Gala Tânărului Actor. Soarta avea să îi aducă împreună, lucrând amândoi la Teatrul Național din Timișoara. Au fost colegi şi încet, încet s-au descoperit unul pe altul. După un an, au trecut de la prietenie la iubire, s-au căsătorit. Nunta a fost în 2013, una elegantă, alături de familie şi prieteni. Anca nu a profesat ca Pavel actoria, orientându-se către o carieră de televiziune, prezentând o emisiune de copii.

Acasă când ajunge şi în Anca stă puterea lui, dar şi a celor trei fetițe. Recunoaşte cu mândrie că jumătatea din viața lui e deșteaptă, înţeleaptă şi ia cele mai bune decizii pentru el şi familie. Având liniște, înțelegere, acea pace idilică pe care ne-o dorim cu toţii, actorul are șansa de a își face cu profesionalism profesia. Locuiesc într-un apartament frumos şi cochet, pe care şi l-au amenajat după gustul lor. Actorul e înconjurat numai de femei cum îi place lui să se răsfețe. Are trei fetițe şi cu Anca patru. Ele reprezintă universul lui.

Se joacă des cu cele mici

Cele trei fete, Rita, Eva şi Sofia au moștenit talentul de la soția lui, dar şi de la el. Sofia e pasionată de muzică şi dans, Rita adoră să picteze, iar Evei îi place matematica. Încearcă să le dezvolte calitățile şi abilităţile fetițelor lor, atât Pavel cât şi Anca. Amândoi aleargă şi lucrează în mai multe locuri ca să le ofere un trai decent şi o copilărie frumoasă. Să le facă zestre, cum mai glumește Pavel. E acea familie unită, specială, deosebită. Am putea spune că iubirea este principalul lor liant care îi unește. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel